Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

***D O B R O D O Š L I***ZA REZERVACIJU POZOVITE BROJ 011/3970 759 OD 11-23 H *** PONEDELJAK NERADNI DAN***
 AKCIJE U SEPTEMBRU    

1.

Uz svaku masažu koju zakažete, dobijate gratis korišćenje saune, slane sobe ili hidromasažu (po izboru).


2.

 LOVELY PAKET koji obuhvata :


2 sata koriŠćenja violet spa sobe (ljubicasti đakuzi sa hidromasažom i tepidarijum), takođe ostvarujete popust od 30% na dve parcijalne masaže, za dobrodošlicu vas očekuje boca penušavog vina, besplatan parking. Cena ovog paketa je 4800 dinara.

3.


Svakim radnim danom do 16h, VAUČER M DUO (2h korišćenja tri vrste đakuzija, saune i tepidarijuma, pola sata boravka u slanoj sobi i 2 relax masaže) samo 5800 dinara. Priredite dragoj osobi užitak kakav zaslužuje, posetite nas i uživajte zajedno.  

NOVO U PONUDI-MASAŽA VULKANSKIM KAMENJEM    

AKCIJA – masaža vulkanskim kamenjem, samo 2.000 dinara.

Tretman za potpunu relaksaciju koja se postiže nežnim pokretima masaže i blagotvornom toplotom vulkanskog kamenja. Masaža toplim vulkanskim kamenjem obezbeđuje duboku mišićnu i tkivnu relaksaciju, oslobađa od nagomilanog stresa, pojačava cirkulaciju i omogućava lakše izbacivanje toksina iz Vašeg tela. Pored toga što je estetski i psihološki tretman, masaža vulkanskim kamenjem se smatra i zdravstveno-preventivnim tretmanom zbog širokog spektra pozitivnih dejstava na organizam, a neke od njih su: problemi sa cirkulacijom, nesanica, bol u leđima, stres...


NOVO U PONUDI    

ANTICELULIT PROGRAM – SAVRŠEN IZGLED VAŠEG TELA


Jedan od najdosadnijih, najupornijih i najvećih neprijatelja svih žena je celulit. Gotovo i da ne postoji žena koja ga nema. Postoji bezbroj načina da se umanji pojava celulita a jedan od najefikasnijih je svakako primena anticelulit masaža. Paket od 10 anticelulit masaža, samo 12 000 dinara. Ne oklevajte, rešite se celulita na vreme uz pomoć i konsultacije sa našim stručnim i ljubaznim osobljem.

ROĐENDANSKO SPA ISKUSTVO    

 

Oduševite svoje najdraže goste, luksuznom spa proslavom rođendana u Dinara Relax centru!


Uživajte zajedno u đakuziju ( koji će naravno biti rezervisan    samo za Vašu ekipu), uz omiljenu muziku i super relax atmosferu.  

                                  
Sa našim ljubaznim osobljem se možete dogovoriti oko posluženja: kanapei, kapkejkovi, voćni frapei/shake-ovi...