Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

***D O B R O D O Š L I***ZA REZERVACIJU POZOVITE BROJ 011/3970 759 OD 11-23 H *** PONEDELJAK NERADNI DAN***
NOVO U PONUDI    

POŠTOVANI KLIJENTI, SAMO U JULU MESECU DVA NOVA PAKETA PO PROMO CENAMA!!

Ukoliko želite da doživite nezaboravne trenutke sa vama dragom osobom u potpunoj privatnosti, možete da izaberete jedan od dva paketa koja smo spremili specijalno za vas:


1. LOVELY PAKET
Dva sata korišćenja violet spa sobe (ljubičasti đakuzi sa hidromasažom i tepidarijum), takođe ostvarujete popust od 30% na parcijalnu masažu, za dobrodošlicu vas očekuje voće po izboru ili penušavo vino, besplatan parking. Cena ovog paketa je 35 eura u dinarskoj protivvrednosti.

2. ROMANCE PAKET
Dva sata korišćenja tri vrste đakuzija (ljubičasti đakuzi sa hidromasažom i tepidarijum, zatim whirlpool sa bisernom kupkom, hidromasažom i vodenim slapom, beli đakuzi sa hidromasažom) i sauna, takođe ostvarujete popust od 30% na parcijalnu masažu, za dobrodošlicu vas očekuje voće po izboru ili penušavo vino, besplatan parking. Cena ovog paketa je 99 eura u dinarskoj protivvrednosti.

Ako želite da obradujete voljenu osobu i ponovo uzburkate plamen ljubavi, ova dva paketa su pravo rešenje za vas...

 

NOVO U PONUDI    

SVAKE SREDE LJUBIČASTI SPA DAN

Zašto baš ljubičasti?
Ova boja se dovodi u vezu sa maštom i duhovnošću. Smatra se da stimuliše maštu i inspiriše visoke ideale. To je introspektivna boja, koja nam omogućava da stupimo u kontakt sa našim dubljim mislima.
U smislu boja, ljubičasta  predstavlja budućnost, maštu i snove, ali i duhovno smirivanje emocija.
Ljubičasta boja se odnosi na svet fantazije, kao i potrebu da se pobegne iz praktičnog aspekta života . Ako je to vaša boja vi ste sanjar koji voli da ponekad pobegne od stvarnosti.


UPRAVO TO VAM NUDI DINARA RELAX - SVET FANTAZIJE, OPUŠTANJE, MIR...

NOVO U PONUDI    

BOOST YOUR MOOD  - Individualno programirani SPA užitatak


Raspoloženje ćemo Vam popraviti:
-aromaterapijom,
-terapijom bojama,
-opuštanjem u đakuziju,
-relax masažom, ali i
-hranom
Odvojite 5 min da popunite upitnik
Popunjavanjem upitnika utvrdićemo šta ( koji neurotransmiter ili supstanca neophodna za njegovu sintezu) nedostaje u vašoj ishrani da biste bili odlično raspoloženi.
Spremićemo Vam zdravu užinu -voćni šejk/frape/smoothie/ čaj/ koristeći namirnice koje sadrže upravo ono što Vam nedostaje.
Potom ćete nastaviti opuštanje u prijatnom ambijentu našeg relax centra.

NOVO U PONUDI    

ANTICELULIT PROGRAM – SAVRŠEN IZGLED VAŠEG TELA


Jedan od najdosadnijih, najupornijih i najvećih neprijatelja svih žena je celulit. Gotovo i da ne postoji žena koja ga nema. Postoji bezbroj načina da se umanji pojava celulita a jedan od najefikasnijih je svakako primena anticelulit masaža. Paket od 10 anticelulit masaža, samo 11 000 dinara. Ne oklevajte, rešite se celulita na vreme uz pomoć i konsultacije sa našim stručnim i ljubaznim osobljem.

ROĐENDANSKO SPA ISKUSTVO    

 

Oduševite svoje najdraže goste, luksuznom spa proslavom rođendana u Dinara Relax centru!


Uživajte zajedno u đakuziju ( koji će naravno biti rezervisan    samo za Vašu ekipu), uz omiljenu muziku i super relax atmosferu.  

                                  
Sa našim ljubaznim osobljem se možete dogovoriti oko posluženja: kanapei, kapkejkovi, voćni frapei/shake-ovi...

 

ORGANIZUJTE TEAM BUILDING ZA PAMĆENJE !    

PREBACITE SVOJ TIM IZ KANCELARIJE U ĐAKUZI !!!!!

Najviše smo izloženi stresu na poslu, a sav taj stres negativno utiče na našu efikasnost i rezultate koje postižemo na poslu !

Zato idealno relaksirajte ceo tim zajedno u đakuziju/sauni/slanoj sobi Dinara Relax centra, uz ambijentalnu muziku i super relax atmosferu.

Naše ljubazno osoblje će na osnovu Vaših popunjenih Food Mood upitnika da pripremi individualnu zdravu užinu - voćni šejk/frape/smoothie/ čaj/ koristeći namirnice koje sadrže upravo one neurotransmitere koji nedostaju  da budete super raspoloženi i opušteni.