Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

***D O B R O D O Š L I***ZA REZERVACIJU POZOVITE BROJ 011/3970 759 OD 11-23 H *** PONEDELJAK NERADNI DAN***
PAKETI ZA DAN ZALJUBLJENIH    


Dan zaljubljenih se polako ali sigurno bliži. Da li ste spremni da obradujete dragu osobu ali i sebe? Mi mislimo na vas pa vam predstavljamo pakete za Dan zaljubljenih. Paketi će važiti za 13. i 14. februar.

SILVER LOVELY PAKET  1h i 30min :
obuhvata dve parcijalne masaže, sat vremena korišćenja tri vrste đakuzija, tepidarijuma i finske saune. Piće dobrodošlice - dve limunade. Cena ovog paketa je samo 3350 dinara.

GOLD LOVELY PAKET 2h :
obuhvata dve relax masaže, sat vremena korišćenja tri vrste đakuzija, tepidarijuma i finske saune. Piće dobrodošlice - penušavo vino ili dve ceđene pomorandže. Cena ovog paketa je samo 5150 dinara

Priuštite dragoj osobi ali i sebi trenutke koji se pamte. 


 

NOVO U PONUDI    

Ukoliko želite da doživite nezaboravne trenutke sa vama dragom osobom u potpunoj privatnosti, možete da izaberete jedan od dva paketa koja smo spremili specijalno za vas:


1. LOVELY PAKET
Dva sata korišćenja violet spa sobe (ljubičasti đakuzi sa hidromasažom i tepidarijum), takođe ostvarujete popust od 30% na parcijalnu masažu, za dobrodošlicu vas očekuje voće po izboru ili penušavo vino, besplatan parking. Cena ovog paketa je 35 eura u dinarskoj protivvrednosti.

2. ROMANCE PAKET
Dva sata korišćenja tri vrste đakuzija (ljubičasti đakuzi sa hidromasažom i tepidarijum, zatim whirlpool sa bisernom kupkom, hidromasažom i vodenim slapom, beli đakuzi sa hidromasažom) i sauna, takođe ostvarujete popust od 30% na parcijalnu masažu, za dobrodošlicu vas očekuje voće po izboru ili penušavo vino, besplatan parking. Cena ovog paketa je 99 eura u dinarskoj protivvrednosti.

Ako želite da obradujete voljenu osobu i ponovo uzburkate plamen ljubavi, ova dva paketa su pravo rešenje za vas...

NOVO U PONUDI    

Kako živimo u veoma zagađenom okruženju, različiti toksini se akumuliraju u našem telu, a da mi toga nismo svesni, tako da nam se narušava vitalnost i energija. Veoma je važno da redovno detoksikujemo naše telo a mi smo spremili sledeće pakete koji će vam pomoći u tome :


1. DETOX PAKET ZA ŽENE – Limfna drenaža, hidromasaža sa aromaterapijom, tepidarijum, zeleni čaj/ce]eno voće. Cena ovog paketa je 3200,00 dinara.


2. DETOX PAKET ZA MUŠKARCE  - Deep relax masaža, sauna, klasična hidromasaža i čaj/ceđeno voce. Cena ovog paketa je 3200,00 dinara.

NOVO U PONUDI    

ANTICELULIT PROGRAM – SAVRŠEN IZGLED VAŠEG TELA


Jedan od najdosadnijih, najupornijih i najvećih neprijatelja svih žena je celulit. Gotovo i da ne postoji žena koja ga nema. Postoji bezbroj načina da se umanji pojava celulita a jedan od najefikasnijih je svakako primena anticelulit masaža. Paket od 10 anticelulit masaža, samo 11 000 dinara. Ne oklevajte, rešite se celulita na vreme uz pomoć i konsultacije sa našim stručnim i ljubaznim osobljem.

ROĐENDANSKO SPA ISKUSTVO    

 

Oduševite svoje najdraže goste, luksuznom spa proslavom rođendana u Dinara Relax centru!


Uživajte zajedno u đakuziju ( koji će naravno biti rezervisan    samo za Vašu ekipu), uz omiljenu muziku i super relax atmosferu.  

                                  
Sa našim ljubaznim osobljem se možete dogovoriti oko posluženja: kanapei, kapkejkovi, voćni frapei/shake-ovi...